edis-logo

Egyedi Szoftverfejlesztés

Mivel foglalkozunk?

Álmaid szoftvere valósággá válik!

Cégünk az egyedi szoftverfejlesztés specialistája, akik segítenek megvalósítani szoftverterveidet úgy, ahogyan azt elképzelted, és tökéletesen illeszkedik üzleti folyamataidhoz és igényeidhez.

Tapasztalt csapatunk kis-, közép-, és nagyvállalati szoftverfejlesztés területén nyújt segítséget, legyen szó webes alkalmazásokról, mobil applikációkról vagy egyedi programokról.

Tudjuk, hogy az üzleti folyamatok megértése és a szoftverek minősége kulcsfontosságúak. Ezért elkötelezettek vagyunk azáltal, hogy megbízható és hatékony megoldásokat kínálunk, amelyeket időben és költséghatékonyan szállítunk le.

header
header

Szoftverfejlesztés folyamata

 1. 1. Igényfelmérés és Konzultáció
  Válassz minket, ha egyedi webes alkalmazást keresel! Első lépésként megbeszéljük az igényeidet és elképzeléseidet. Körüljárjuk, milyen üzleti folyamatokat kell lefednie az általad képzelt alkalmazásnak, és megbeszéljük, milyen felhasználói típusoknak szánod. Ezen kívül áttekintjük, hogy az új alkalmazásnak milyen külső rendszerekkel kell integrálódnia, és milyen módon.
 1. 2. Ajánlat és Megállapodás
  Az igényfelmérés alapján részletes árajánlatot készítünk, mely tartalmazza az alkalmazás rövid leírását, javasolt architektúráját, valamint a funkcionalitás és adattartalom nagyvonalú ismertetését. A műszaki ajánlat részeként megadjuk a fejlesztés tervezett ütemezését és a projekt kezdő dátumát. A kereskedelmi részben kitérünk az alkalmazás árára és szállítási határidejére.
 1. 3. Tervezés és Rendszertervezés
  Az elfogadott ajánlat alapján kidolgozzuk az egyedi alkalmazás rendszertervét. Ez tartalmazza az alkalmazás funkcionalitásának részletes leírását, az adatok specifikációját, külső rendszerek kapcsolatainak meghatározását, valamint a jogosultsági- és naplózó rendszer leírását. Az elkészült dokumentációkat átadjuk elfogadásra, és szükség esetén módosításokat végzünk.
 1. 4. Fejlesztés
  A rendszertervezés elfogadását követően megkezdjük az alkalmazás fejlesztését. Célunk az egyszerű és átlátható megoldások implementálása, valamint a sztenderd szoftvereszközök és megoldások használata. Agilis módszertant alkalmazunk, melynek keretében a tervezési folyamat részleteit a megvalósítás során dolgozzuk ki.
 1. 5. Tesztelés és Hibajavítás
  A tesztelés célja, hogy az alkalmazás megfeleljen a rendszerterv specifikációinak. A tesztelés során előkerült hibákat folyamatosan javítjuk. A tesztelést befejezettnek tekintjük, amikor minden hiba javítása megtörtént.
 1. 6. Felhasználói Oktatás
  Felhasználóid számára teljes körű oktatást tartunk az alkalmazás használatáról.
 1. 7. Átadás és Üzemeltetés
  Sikeres tesztelés után átadjuk az alkalmazást és szükség esetén kialakítjuk az éles környezetet.
 1. 8. Támogatás és Karbantartás
  Az indulást követő 12 hónapban minőségi jótállást biztosítunk, valamint szükség esetén támogatást és továbbfejlesztést vállalunk.

Hogyan fejlesztünk,

Agilis módszertan

Cégünk a legújabb iparági trendekhez és bevált gyakorlatokhoz igazodva alkalmazza az agilis fejlesztési módszertanokat. Célunk, hogy a gyors iterációs folyamatok révén mihamarabb elérhetővé tegyük a használható termékeket. A SCRUM keretrendszerrel dolgozva képesek vagyunk rugalmasan alkalmazkodni az ügyfelek dinamikusan változó igényeihez.

Kiemelten fontos számunkra az ügyfelek elégedettsége és az, hogy a szállított megoldások valóban értéket képviseljenek számukra. Ennek megfelelően a fejlesztés minden fázisában arra törekszünk, hogy pontosan azt a terméket nyújtsuk, ami a legtöbb értéket kínálja az Ön számára.

header

Milyen technológiákat alkalmazunk a szoftverfejlesztés során?

headerheaderheaderheaderheaderheaderheaderheader